SunExpress’ten uçuş müjdesi

SunExpress’ten uçuş müjdesi
Koronavirüs nedeniyle kötü şekilde etkilenen Alanya turizmi durma noktasına gelmişti. İç turizm umutları yüreklere su serperken bir müjde de SunExpress'ten geldi.

Koronavirüs salgını yüzünden en çok etkilenen kentlerden biri olan Alanya'da turizmci kara kara düşünüyor. Bu sezon oldukça belirsiz geçen Alanya'da iç turizm umutları sürerken bir müjde de SunExpress'ten geldi. Koronavirüs yayılımını önlemek amacıyla getirilen kısıtlamalar kapsamında tüm yurt içi ve dışı seferlerini askıya alan SunExpress, misafirleri ile uçuş ekiplerinin sağlıklı ve emniyetli seyahati için ellerinden geleni yapacaklarını açıkladı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan SunExpress CEO'su Max Kownatzki, “Seyahat yasaklarının 3 Haziran'dan sonra kalkmasını bekliyoruz. Bu çerçevede, yolcularımıza daha sağlıklı ve hijyenik bir uçuş deneyimi sunmak için tüm hazırlıklarımızı bu tarihe göre yapıyoruz. Eğer herhangi bir değişiklik olmaz ise İzmir ve Antalya'yı hem Türkiye hem Avrupa'da en fazla noktaya bağlayan hava yolu olarak 4 Haziran'da iç hat uçuşlarımıza kademeli olarak başlayacağız" dedi.

Dış hat uçuşlarıyla ilgili Kownatzki, “Turistik uçuşlarımıza haziran ortasından sonra başlamayı planlıyoruz; ancak bu da ülkelerin karşılıklı olarak seyahat yasaklarını gözden geçirmeleriyle belli olacak. Türkiye gibi 'Covid-19' ile mücadeleyi büyük bir başarıyla sürdüren ülkelerde Haziran ortasından sonra bu turistik uçuşların başlayacağını umuyoruz" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir