Selvinaz 1 yıl 3 ay sonra yaşamını kaybetti

Selvinaz 1 yıl 3 ay sonra yaşamını kaybetti
1 Aralık 2018 tarihinde Gazipaşa’da yaralı taşıyan ambulansa yol vermek isteyen Selvinaz Salman kamyon altında kaldı. Ağır yaralanan geç kız. Selvinaz bu gün tedavi gördüğü Özel Hastanede yaşamını kaybetti


1 Aralık 2018 yılında Gazipaşa ilçesinde yaralı taşıyan ambulansa yol vermek isteyen motosiklet sürücüsü Selvinaz Salman'a (21) kamyon çarptı. Salman'ın kullandığı 07 ADE 339 plakalı motosiklet, Alanya'dan Anamur istikametine seyir halinde olan Nihat Kundakcı yönetimindeki 33 KU 361 plakalı kamyonun altında kaldı. Kendisine yol vermek için ağır yaralanan kızı gören ambulans şoförü aracını kamyonun önüne kırdı. Ağır yaralı Salman'ı alıp hastaneye yetiştirdi. Selvinaz'ın kurtulması için 112 sağılık ekipleri seferber olmuştu.

AMBULANSA YOL VERDİ
Gazipaşa'yı üzüntüye boğan kaza Hastane Kavşağı'nda meydana geldi. Motosikleti ile bir yakınına giden Selvinaz Salman, hastaneye yaralı götüren ambulansın geldiğini gördü. Yol vermek için kavşakta şerit değiştirdi. Selvinaz Salman yönetimindeki motosiklete, Alanya istikametinden Anamur istikametine seyir halinde bulunan Nihat Kulakçı yönetimindeki 33 KU 361 plakalı kamyon çarpmıştı.

BAŞINDAN YARALANDI
Çarpmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü Selvinaz Salman yola savruldu. Kanlar içinde yere yığılan Selvinaz'ın yardımına olay yerinden geçen ve yaralı taşıyan 112 Acil Servis ekipleri koştu. Bankacılık mezunu Salman'a ilk müdahaleyi yaparak, ikinci yaralı olarak Selvinaz'ı ambulansla koydu. Gazipaşa Devlet Hastanesi acil servisine yetiştirdi. Acil servisi ekibi başından ağır yaralanan genç kadına dakikalarca müdahale etmişti.

48 SAAT UYUTULDU
Durumu ağır olan Selvinaz aynı ambulans ile Alanya Başkent Hastanesi'ne sevk edildi. Genç bankacı adayını gören Gazipaşalı vatandaşlar ise "Dayan Selvinaz, Allahım onu yakınları bağışla" yalvarışları duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Kazanın ardından birçok kişi kan vermek için hastane aciline koştu. Selvinaz'ın başından aldığı darbe nedeniyle 48 saat uyutulacağı, durumunun ciddiyetini koruduğu
belirtildi.

SELVİNAZ 1 YIL 3 AY DAYANDI
Gazipaşalı genç bankacı Selvinaz Salman tedavi gördüğü Alanya Başkent Üniversitesi Hastanesinde bu gün öğle saatlerinde hayatını kaybetti. Cenazesi yarın Gazipaşa ilçesinde Korubaşı Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında toprağa verilecek.