Güvenlik kamerası olmayan Cikcilli mezarlığı soyuldu

Güvenlik kamerası olmayan Cikcilli mezarlığı soyuldu
Alanya’da Cikcilli mahallesinde bulunan Cikcilli Belediye mezarlığının demir kapısı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Mezarlıkta güvenlik kamerası olmadığı öğrenilirken, Emniyet güçleri ise şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Alanya Cikcilli Mahallesi’nde bulunan mezarlığın dış demir kapısı çalındı. Alanya Mezarlık Müdürlüğü yetkililerin gerekli önlemleri almadığı, mezarlığın ise güvenlik kamerasının bulunmadığı iddia edilirken, mezarlığın Demir kapısını çalanların tespit edilmesi için durum emniyet güçlerine bildirildi.Vatandaşlar, Cikcilli’de bulunan Belediye mezarlığındaki 6 kişilik aile mezarlığının dış kapısının çalındığını tespit ederek polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri Aile mezarlığın çevresi demirlerle kapalı olan demir dış kapının yerinde olmadığını tespit etti. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptıktan sonra zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Vatandaşlar ayrıca bu ve benzeri durumların yaşanmaması için yetkililerden mezarlığa güvenlik kamerası takılmasını talep ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir