Alanya'da uyuşturucudan 1 kişi tutuklandı

Alanya'da uyuşturucudan 1 kişi tutuklandı
Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik Narkotik ekiplerince yapılan çalışmalarda 83 adet Ecstasy hap ele geçirilirken, yakalanan iki kişiden 1'i tutuklandı.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince Güllerpınarı Mahallesi Kerim Kaptanlar Caddesi üzerinde durumundan şüphelenen 25 yaşındaki O.H., 24 yaşındaki H.A., ve 22 yaşındaki A.H., durduruldu. Narkotik ekiplerince O.H üzerinde 77 adet Ecstasy hap, ve ikametinde yapılan aramada ise 6 adet Ecstasy hap maddesi olmak üzere toplam: 83 adet Ecstasy hap ele geçirildi. 

Üzerinde uyuşturucu Ecstasy hapla yakalanarak gözaltına alınan iki şüpheli O.H, ve H.A., Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğine götürüldüler.

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğinde ifadeleri alınan H.A.,'Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak' tan ve O.H., 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan ifadeleri alındıktan sonra Adliye'ye sevk edildiler.

Şüphelilerden H.A savcılıkca serbest bırakılırken, savcılıkça ifadesi alındıktan sonra tutuklanma istemiyle Nöbetci Mahkemeye sevk edilen O.H Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan tutuklanarak Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir