Alman turiste cinsel saldırıda bulunan garsona ceza yağdı

Alman turiste cinsel saldırıda bulunan garsona ceza yağdı
Alanya'da 2018 yılında otele giden Alman Turist Petra, garsonun motosikletine bindikten sonra kendisine cinsel saldırı iddiasıyla tutuklu yargılanan sanık, 20 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırıldı.

Alanya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesinde önceki gün görülen karar duruşmasında tutuklu olarak yargılanan sanık ve avukatı duruşmada hazır bulundu. Alman uyruklu kadın ise duruşmaya katılmadı. Sanık avukatları duruşmada "müştekinin beyanları çelişkilidir müvekkil atılı suçu işlememiştir bu nedenle beraatini ve tahliyesini talep ederiz" dedi. 

Alanya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davadan ise sanık Mehmet K. hakkında karar olarak 16 Yıl hapis cezası ile cezalandırılmasına ve Kişi Hürriyetinden Yoksun Kılma Suçundan: 4 Yıl 6 ay hapis cezasıyla cezalasndırılmasına,
Sanık Mehmet K. hakkında ise toplam: 20 Yıl 6 ay Hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verildi.
Sanık Mehmet K. ise tutuklu bulunduğu Alanya L Tipi Kapalı cezaevine gönderildi. 
   
OLAYIN GEÇMİŞİ
2018 Tarihinde Almanya'dan tatil için Alanya'ya gelen Alman Uyruklu Petra L., 31 Ağustos 2018 tarihinde arkadaşlarıyla birlikte restoranda alkol aldıktan sonra 00:30 sıralaraında tek başına restorandan çıkarak otele doğru yolda yürürken şüpheli Mehmet K.,motosiklet ile yanına yaklaşarak kendisini kaldığı otele götürübileceğini söylediği, şüphelinin teklifini kabul ederek motosikletine bindiği şüpheli yol üstündeki marketten bira aldığını' Biraz Alanya manzarası izleyelim' diyerek kendisini evine götürdüğünü, evde bira içtikten sonra şüpheliden kendisini otele bırakmasını istediğini, şüpheli kendisini Kale istikametine doğru götürdüğünü. kale bölgesinde ıssız bir yere geldiklerini şüpheli motosikletten atarak elbisesinden tutarak kendisini yere sürüklediğini bu esnada elbisesinin yırtıldığını yardım etmek için bağırdığını söyleyen Petra şüphelinin yumruk vurmasıyla Cinsel saldırda bulunduğunu şüphelinin ingilizce 'direnme yoksa bir daha güneşi göremezsin' dediğini şüpheli kendisini bırakınca bağırarak kaçmaya çalışırken otomobilde 3 kişi olan ve tatil amacla Alanya'ya gelen gençler tarafından mağdur Alman Turist Petra'yı polis merkezine götürüldü.
Polis ekipleri Alman uyruklu kadın turisti cinsel tacizde bulunduktan sonra darp eden Garson Mehmet K.  çalıştığı restoranda yakalanarak gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.