Alanya’da polisten uyuşturucu tacirlerine darbe!

Alanya’da polisten uyuşturucu tacirlerine darbe!
Alanya’da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 8 şüpheli gözaltına alınırken, bir miktar metamfetamin ele geçirildi.

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, ilçede uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik yapmış olduğu çalışmaları sürdürdü. Ekipler yaptıkları çalışmalarda M. A.(34), E. A.(19) ve M. K. (40) isimli şüphelileri uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen polis, farklı mahallelerde takibe aldıkları 3 şüpheliden M. O.(18), M. Ö. (22), F. M. E. (85) ile Azerbaycan uyruklu T. M., ve S. M. isimli kişilerin uyuşturucu satın aldığını tespit etti. Tespit üzerine ekipler, uyuşturucu ticareti yapan 3 şüpheli ile uyuşturucu satın alan 5 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin üst ve ikametlerinde yapılan aramalarda ise 4.72 gram metamfetamin ele geçirildi. 

3 şüpheli adliyeye sevk edildi

Gözaltına alınan M. O., M. Ö., T. M., S. M., F. M. E. ‘Uyuşturucu madde kullanmak' suçundan haklarında işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla serbest kalırken, M. A., E. A. ve M. K. ise emniyetteki işlemlerinin ardından ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi.