Alanya’da 2 çocuğunu öldüren katil baba hakim karşısında

Alanya’da 2 çocuğunu öldüren katil baba hakim karşısında
Alanya’da 2 çocuğunu öldürdükten sonra eşini de öldürme teşebbüsünde bulunan Ukraynalı Oleksıy Navrtska, 2 kez müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davada 2. Kez hakim karşısına çıktı.

Alanya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nce hazırlanan iddianamede 4 yaşındaki oğlu Kırıl ve 6 yaşındaki kızı Tatıana Navrtska'yı boğazlarını keserek öldüren 38 yaşındaki baba Oleksıy akrabayı öldürmekten 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis ve  kasten öldürmeye teşebbüs suçundan bugün ikinci defa hakim karşısına çıktı. Cani baba, tutuklu bulunduğu Alanya L Tipi Kapalı Cezaevi'nden mahkemeye SEGBİS vasıtasıyla katıldığı duruşmaya tercüman ve avukatı katıldı. Tercüman aracılığı ile sanık babaya sorulan soruya cevaben baba, “Nasıl yaptığımı bilmiyorum” dedi.Sanık Avukatı Müvekkilinin 3 gün gözetim altında tutularak yeniden akıl sağlıyı raporu verilmesi için ATK 4 dairesine gönderilmesini talep etti.

KAÇMA ŞÜPHESİYLE TUTUKLULUĞUNA DEVAM

Alanya 2 Ağır Ceza Mahkemesi İddia makamı: Sanık Oleksıy Navrtska'nın Adli Tıp Kurumundan gelen raporunda akıl sağlığının yerinde olduğu tespit edildiğinden sanığa ait diğer eksik evraklarının tamamlanmasına ve tutukluğuna devam kararı alınarak üçüncü duruşmanın 28 Nisan tarihinde görülmesine karar verildi.  

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir