Alanya'da yavru kedi vahşeti

Alanya'da yavru kedi vahşeti
İstanbul’da 3 yavru kedinin kürekle parçalanması hafızalarda yerini korurken Alanya’da bir yavru kedi bacakları koparılmış ve gövdesi parçalanmış halde bulundu.

Görenleri dehşete düşüren olay, Alanya’nın Sugözü Mahallesi’nde meydana geldi. Yavru bir kedinin arka iki bacağı koparılmış ve ikiye bölünmüş olarak bulan mahalle sakinleri şok yaşadı. 
Beş gün önce İstanbul Bahçelievler’de 3 yavru kedinin kürekle parçalanarak öldürülmesinin ardından Alanya’da aynı olayın tekrarlanması hayvan severlerin büyük tepkisini çekti. 

NASIL OLDU DA BU HALE GELDİK? 
Alanya Çevre Koruma ve Dayanışma Derneği (ALKOD) Başkanı Ömer Göker, komşusunun kedisine yapılan bu vahşeti sosyal medyada paylaşarak isyan etti. Göker, “Bir masum yavru kediyi acımadan ayaklarını ve kafasını kesip bu şekle getirene insan denebilir mi, bilmiyorum. Nasıl oldu da bu hale geldik? Nerede yanlış yapıyoruz? Bunu bir hayvan bile asla ve asla yapamaz. Bunu yapan kimliği belirsiz kişi, senin sonun emin ol ki bu kediden daha beter olur. İlahi adalet mutlaka tecelli eder.” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir