Alanya'da yarış motosikleti çalan şebeke tutuklandı

Alanya'da yarış motosikleti çalan şebeke tutuklandı
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortaklaşa yürüttükleri çalışmalarda 4 ayrı adresten 4 adet yarış motosikletleri çalan 1 kadın 3 kişi sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı. 

Haber: MEHMET AL
Alanya'da 22.04.2020 tarihinde Çarşı Mahallesinden Honda Cbr 600 cc motosikletin ve Güllerpınarı Mahallesinden Kawasaki Ninja marka motosikletin çalınmasının ardından Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. 
Asayiş ekipleri.Okurcalar Mahallesinden de Honda CBR 600 marka motosikletin çalındığı bilgisine ulaşılması üzerine Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı Jasat ekipleri ile yapılan ortak çalışma sonucunda 3 şüpheli şahısın siyah Transporter bir araçla gelerek motosikletleri bu araca yükleyerek çaldıkları tespit edildi, bölgedeki çok sayıda kamera görüntünsün incelenmesi sonucu aracın plakası tespit edilerek şüpheli 3 şahısın kimlik bilgileri tespit edilmiş ve şahıslar ikametgahlarında yakalandı, bölgede yapılan çalışmalar sonucu  honda Cbr marka 2 motosiklet farklı yerlerde üzeri örtülerek saklanmış vaziyette bulunması üzerine, şüpheli S.Y nin ikametinde ise Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı arama sonucunda Kawasaki Ninja marka motosikletin evin banyo kısmında  parçalara ayrıldığı görülmüş, ayrıca evde streç filmlere sarılmış halde çok sayıda motosiklet parçası olduğu görülmüş, motosiklet parçalarının Asayiş Büro Amirliğinde yapılan inceleme sonucunda farklı bir tarihte Konaklı Mahallesinde çalınan Yamaha MT 25 marka motosikletin parçaları olduğu tespit edilmiştir. Olayın şüphelileri S.Y M.K ve  G.Y.Ç isimli kadın yakalanarak gözaltına alındılar.
Asayiş Büro Amirliğinde ifadeleri alınan 1 kadın 3 kişi sevk edildikleri nöbetçi mahmekece tutuklanarak Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevine gönderildiler.