Alanya'da Uyuşturucuya bir darbe daha

Alanya'da Uyuşturucuya bir darbe daha
Alanya'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda 3 şahıs yakalandı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilecek..

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde emniyet ekiplerince Alanya'da uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda; Alanya Konaklı Mahallesinde durumundan şüphelenilen İbrahim K. isimli şahsın yapılan üst aramasında 13 adet Ecstasy hap ve 3 gr Skunk maddesi ele geçirildi. Şahsın ikametinde yapılan aramada ise 1 adet 7,65 mm çapında MAB marka tabanca ve 3 adet fişek ele geçirildi. Mehmet Y. ve Muhammed Y isimli şahısların Konaklı mahallesinde bulunan ikametinde yapılan aramada ise 108 adet Ecstasy hap, satışa hazır 23 parça halinde 33 gr Skunk maddesi ve hassas terazi ele geçirildi. 

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı ile İbrahim K., Mehmet Y. ve Muhammed Y. isimli şahıslara Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan işlem yapılarak Alanya Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir