Alanya'da memati lakaplı uyuşturucu satıcılarına ceza yağdı

Alanya'da memati lakaplı uyuşturucu satıcılarına ceza yağdı
Alanya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesince Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan 3 kişiye toplam 30 Yıl 10 ay hapis cezası ve 61 Bin 660 TL Adli para cezasıyla cezalandırıldılar.

Haber:MEHMET AL
Alanya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesinde önceki gün görülen karar duruşmasına tutuklu olan yaşı küçük R.D, Doğukan Şeli, Uğur Arslan Avukatları ve yakınları mahkemede hazır bulundular.
Mahkemede İddia Makamı Esas Hakkında Mütalasında: Alanya'da Uyuşturucu madde Ticareti yapan şahıslar
 yönünden kolluk kuvvetleri tarafından yapılan araştırmalar sonucunda şüpheli şahısların delillendirilmesi, uyuşturucu maddeyi temin ettikleri ve satarken iletişim yoluyla sanık Doğukan Şeli
ve Suça Sürüklenen Çocuk R.D,telefonda memati lakaplı sanık Uğur Arslan'dan uyuşturucu madde aldığı,  
tespit edildi.
Mahkeme heyeti sanıklara ve sanık avukatlarına mütala hakkında soruldu: Sanıklar, Pişman olduklarını Baraatlerini istediler, sanık avukatları mütalaayı kubul etmediklerini söylediler.
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ
Alanya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi heyeti tutuklu sanık Doğukan Şeli'ye 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçunu işlediği kanıtlandığından; 10 Yıl Hapis ve 20 Bin TL, Uğur Arslan'a 12 Yıl Hapis ve 25 Bin TL, ve yaşı küçük R.D'e 8 Yıl Hapis ve 16 Bin 660 TL Adli para cezası ile cezalandırıldılar.
Mahkemeye tutuklu olarak götürülen 3 sanıklar Tutuklu bulundukları Alanya L. Tipi Kapalı cezaevine gönderildiler.
OLAYIN GEÇMİŞİ
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri ihbar üzerine 19 Mayıs 2019 tarihinde Memati lakaplı Uğur A'nın Gaziantepten otobüsle Alanya'ya geleceğini tespit ederek Gaziantepten gelen otobüsü Alantur uygulama noktasında durdurarak otobüste yakalanan şüpheli Uğur A, üzerinde ve çantasında yapılan aramada kıyafetler arasında gizlenmiş sentetik kannobiod, metamfetamin ve MDMA içeren uyuşturucu ele geçirildi.
şüpheli Uğur A. Gaziantepten getirdiği uyuşturucları satması için Doğukan Ş, ve R.D verdiği tespit edilmesi üzerine Narkotik ekipleri Uyuşturucu satan Doğukan Ş,ile R.D yakalayarak gözaltına alındı,
Emniyette ifadeleri alınan üç şüpheli sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir