Kemer’de pandemi tedbirleri turistlere iki dilde mektup olarak gönderildi

Kemer’de pandemi tedbirleri  turistlere iki dilde mektup olarak gönderildi
TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ TURİZM LOKOMOTİFLERİ ARASINDA YER ALAN KEMER’E TATİLE GELEN YERLİ VE YABANCI MİSAFİRLER İÇİN, İLÇE GENELİNDEKİ OTELLERE PANDEMİ SÜRECİNİ ANLATAN BİLGİLENDİRME MEKTUPLARI DAĞITILDI. RUSÇA VE İNGİLİZCE OLARAK HAZIRLANAN MEKTUPLAR OTELLERİN ODALARINA BIRAKILDI.

Türkiye’nin en önemli turizm lokomotifleri arasında yer alan Kemer’e tatile gelen yerli ve yabancı misafirler için, ilçe genelindeki otellere pandemi sürecini anlatan bilgilendirme mektupları dağıtıldı. Rusça ve İngilizce olarak hazırlanan mektuplar otellerin odalarına bırakıldı.

Kemer Kaymakamlığı, Kemer Belediyesi, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV), Kemer İş Adamları Derneği (KEMİAD), Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) ve Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası iş birliğince yapılan proje kapsamında ilçedeki turistlerin gönül rahatlığıyla tatillerini yapabilmelerini anlatmak amaçlandı.

Rusça ve İngilizce dillerinde ilçe genelindeki otellere dağıtılan bilgilendirme mektubunda, pandemi sürecinde alınan tedbirler, etkin denetimler ve uygulamalar sayesinde Kemer’in turizm alanında son derece güvenli bir yer olduğu belirtildi. Kemer’e gelen yerli ve yabancı misafirlerin gönül rahatlığıyla çarşı ve pazar yerlerinde alışveriş yapabileceklerinin anlatıldığı mektupta, pandemi sürecinde alınan tedbirlerin oldukça güvenli olduğu da vurgulandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Kaymakamlığı öncülüğünde yapılan projede, turistlerin güvenli şekilde tatillerini yapabilmelerini anlatmak istediklerini söyledi. Başkan Topaloğlu, otellerde konaklayan misafirlere ulaştırılan bilgilendirme mektuplarıyla ile ilgili şunları kaydetti:

“Belediye ekiplerimiz bu mektupları otel yetkililerine ulaştırdı. Onlar da otellerinin odalarına turistler okusun diye dağıtımını yaptı. Amacımız, ilçemize gelen yerli ve yabancı misafirlere, Kemer’in güvenli tatil merkezi olduğunu anlatmak. Pandemi sürecinde alınan tedbirler sayesinde gönül rahatlığıyla alışveriş yapmak için çarşıya çıkılabileceğini anlatmak istedik.”

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir